Reiseinnlegg Hamar Open av Magnus Solmyr

Postet av Bærum frisbeeklubb den 9. Aug 2022

Magnus klar til avkast. Foto: Kristian Dillerud


Etter noen litt dårligere runder i tidligere konkurranser, så ankommer jeg Ankerskogen med ny giv for en bane som passer meg bra. Så her er det full fokus på skogshullene og jakte så mange birdies som mulig på de åpne hullene.

Hull 1-4, 6,7, 9, 12 og 17 er alle som utfordrer par. Og hull 5, 8, 10, 11, 13-16 og 18 burde være gode birdy muligheter. Så med en eller 2 gode kast så burde minus på totalen være innenfor rekkevidde.

Treningsrunde 1:
Onsdags kveld ankommer jeg banen og får så god tid jeg bare vil, her er det helt tomt. Bruker god tid og får testet litt forskjellig før jeg tar kvelden.

Treningsrunde 2:
Torsdag etter jobb er det registrering med litt usikkert vær på ettermiddagen. Denne runden kjører jeg score på første hele veien. Og ett par ekstra kast på de hullene som krever det. Som forventet så er det de åpne hullene som jeg gjør bra og med en del god scramble i skogen så klarer jeg å gå ett kast under par. Spesielt hull 5 og 16 kan vise seg å være vanskelige, så her er det bare å spille smart de neste rundene. Været gikk også over til regn de siste 8 hullene, så det hadde kanskje litt å si. En har kanskje kastet litt mye på 2 dager nå, men det går bra, starter ikke før halv 2 første turneringsdag.
Avslutter dagen med en god hjemmelaget pizza!

Runde 1:
Perfekt vær og hyggelig gruppe gjorde en pluss 3 runde til en fin opplevelse av banen. Ett par unødvendige feil på hull 5, hvor en enkel birdy fra 60 meter ble til 2x OB ved kurv. Runde 3 kort oppsummert, litt for defensiv og noen enkle feil. Bedre lykke i morgen.

Runde 2:
3x dobbel boggey og 8 putter som ikke sitter fra 8-13meter. Merket også at det har blitt litt for mange forhand hull som krever 110+ meter, så albuen klagde litt for mye så jeg gikk også over på BH på hull jeg ikke hadde øvd på det. Godt med hvile til neste runde og spare forehanden til de hullene som krever det.

Runde 3:
Back on track, starter med en birdy og kommer meg ut av skogen på minus 1. Driver sitter nærmere kurv hele runden og de fleste putt føles spot on. 89% C1X med noen feil her og der så kaster jeg meg inn til 7 birdies og totalt til en minus 3 runde. Det med en spitout fra 1 meter og ett veldig dårlig kast på hull 5. Beste runden min hele uka, det er mulig, neste turnering så må en spille slik alle rundene Til slutt kom jeg på en 20 plass. Takk til Hamar frisbee club og takk og forvell til Ankerskogen for denne gang.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.