Bærum Frisbeeklubb på åpning av bane i Vollen ved Arnestad skole.

Postet av Bærum frisbeeklubb den 18. Jun 2017


Lørdag 17. juni åpnet VUL – Vollen Ungdomslag frisbeegolfbane. Bærum ble spurt om å bidra med instruksjoner. Det møtte ca. 50 personer med stort og smått som ville vite hva Frisbeegolf var. Bærum stilte med 7 medlemmer og en haug med disker som ble lånt ut til alle som ville prøve.En veldig snill pappa, la ut på svøm for å fiske opp en frisbee som havnet i vannet.Ca 50 personer ville teste frisbeebanen på Vollen. Banen ligger ved Arnestad skole.Fantastiske forhold på Rud mandag 22. mai

Postet av Bærum frisbeeklubb den 25. Mai 2017

Mathias Markussen, vinner av CTP 22. mai 2017


UKESGOLF NR 3/2017

16 frisbeespillere møtte opp til en runde i nærmest sommervarme. Skybrudd rett før start, men det gikk heldigvis fort over. Vi hadde også besøk av spillere utenbys fra – veldig hyggelig. Ikke minst veldig hyggelig å se Carlos Rio på banen, som vanlig i sitt ess. Vårt nye og unge medlem Mathias Markussen gikk sin andre runde på Rud, spillet blir bare bedre og bedre. Utrolig hvor bra Mathias spiller, og kun 10 år gammel. Vi hadde CTP etter runden som vanlig, Mathias var med for første gang og med litt kortere avstand vant han CTP. Gratulerer med din første CTP Mathias.

Resultater finner dere her:
https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=417798
Ukesgolf 1 – 8. mai 2017

Postet av Bærum frisbeeklubb den 8. Mai 2017

Jonas putter hull 7

Så var vi i gang igjen. Første ordinære ukesgolf starter i da. Oppmøte klokken 17.45 med tee-off kl. 18.00. Ta med en 10’er til acepott og/eller CTP hvis du vil være med om acepotten som til nå har vokst seg til store høyder og er på godt over 2.000 kroner.

Nytt av året er at vi vil bruke Skoorin.com til registrering av resultater og påmelding ukesgolfene.
https://skoorin.com/?u=scorecard&ID=417244

Vel møtt, god vind