Ukesgolf – serierunde 18

Postet av Bærum frisbeeklubb den 2. Des 2016

Bilde av alle på ukesgolfen 5. september 2016

Fantastisk dag på Rud. 15 spillere var med på ukesgolfen. I dag hadde vi storfint besøk av sølvmedaljevinner i NM Sigrid Sandum. Varmt, sol, lite vind og praktfulle forhold. Ola Kolle var suverent beste på dagens runde og gikk denne på -14 som er ny banerekord på Rud. Øystein Lund Carlsen hadde denne før med -13.

Veldig hyggelig med så mange spillere på banen i dag, noen kjente og tre helt nye spillere.

Vinner av CTP Morten Braaten og vinner av ukesgolfen Ola Kolle.
Ukesgolf – serierunde 21

Postet av Bærum frisbeeklubb den 27. Sep 2016

Før CTP

Mandag 26. september like flott som så mange av våre ukesgolfer. 14 golfere var med på ukesgolfen til tross for tidlig start. Gratulerer til Eskil Elness som vant dagens runde med 59. Ola Kolle gikk hele runden med en disk og kom på 2 plass med en runde på 63. Det ble en trippel 3. plass til Asgeir Solberg, Christian Nitter og Jonas Austli.
CTP denne mandagen tok Jonas og reiste 120 kr rikere hjem enn han kom.

Dette blir siste offisielle mandagsgolf i år. Hvis noen vil kaste oppfordrer vi folket til å poste på FB-gruppa https://www.facebook.com/groups/465798430110562/  om det er en mandag, lørdag eller søndag. Resultat kan sendes på mail som csv fil.

Minner om klubbmesterskapet som avholdes søndag 2. oktober. Oppmøte kl. 09.30, teeoff kl. 10.00. Bli med om du vil være med på å spille nye hull, vinne premier og spise pølse, kake og få varm nytraktet kaffe. Selvsagt er klubbmesterskapet åpent for alle, men kun klubbens medlemmer kan bli klubbmestere. Les mer på fb-gruppa, der kommer informasjon.

Innetrening starter 5. januar, kl. 21.00 – 22.30. Møt opp, her har du mulighet for mengdetrening med disker. Innetreningen er gratis.
Ukesgolf – serierunde 20

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Sep 2016

4 av de 5 nye medlemmene i Bærum Frisbeeklubb

4 av de 5 nye medlemmene i Bærum Frisbeeklubb. Fra venstre: Roar Kjos-Wenjum, Jan Müller, Håkon Bråten og Knut Håkon Skofsrud.

Asgeir Solberg reiste før bildet ble tatt.

Mandag 19. september, sommertemperatur fortsatt og vindstille.

Ekstra hyggelig dag på banen da fem spillere meldte seg inn i klubben den siste uken. Vi ønsker alle fem velkommen til Bærum Frisbeeklubb.
14 spillere var med på ukesgolfen. Vi hadde også denne mandagen gjester fra Oslo.
Bjørn-Erik Johansen vant med en runde på 49, Eskil Elness kom på 2. plass med en runde på 50 og Øystein Lund Carlsen tok 3. plassen med en runde på 51.
CTP: Vinner ble Øystein Lund Carlsen, som fikk klingende kroner i lomma denne mandagen.
ACE, potten fortsetter å vokse og er nå på 2.380 kroner.

Herlig avslutning på ukesgolfen med mini lengdekonkurranse, her var det mange stiler og latteren satt løst på hele gjengen.
Mona lover å øve mer på å filme annet enn bare olabukse og skoene sine, og får det nok til til slutt, bare man får snudd kamera på telefonen….

Vi minner om klubbmesterskapet søndag 2. oktober, fint om de som skal være med gir beskjed om det. Invitasjon finner dere her: https://www.facebook.com/events/520446214818933/

Mandag 26. september starter ukesgolfen kl. 17.00.
Ukesgolf – serierunde 19

Postet av Bærum frisbeeklubb den 13. Sep 2016

Bilde fra ctp på Rud

Hvem skulle tro at høsten er begynt? Den er i alle fall ikke kommet til Rud enda, der er det sommer og sol fortsatt. 16 spiller var med denne flotte høstkvelden. Vinner av mandagens ukesgolf ble Bjørn-Erik fra Ekeberg, Gratulerer. Leon Nitter stakk av med CTP og var ganske så fornøyd.

Neste mandag 19. september tar vi med klubbdisker for de som ikke har fått dette enda.
Møt opp så får du velge deg en disk og en mini. Vi tar også en vanlig CTP etter runden som vanlig men i tillegg tar vi CTP med mini’er, har du flere minier, ta de med…..

Minner også om klubbmesterskapet som holdes søndag 2. oktober.
Ukesgolf – serierunde 17

Postet av Bærum frisbeeklubb den 29. Aug 2016

Bjørn-Erik vinner av ukesgolfen 29. august 2016

Nok en mandag og kanskje trening før NM denne helgen. 10 spillere var med på ukesgolfen. Sammenlagtseieren begynner å tette seg til. Bjørn-Erik gikk en meget sterk runde og endte -10. Gratulerer så mye med seieren. Eskil tok CTP på kurven hull 4.

ACE-potten fortsetter å vokse og er nå på over 2000 kroner.

Eskil Elness vinner av CTP
Ukesgolf – serierunde 16

Postet av Bærum frisbeeklubb den 23. Aug 2016

Bilde av alle spillerne mandag 22. august

10 frisbeespillere denne mandagen. Regnet uteble og runden ble fin. Noen spillere tok nok denne runden litt mer som rekreasjon etter Hamar Open og det ble en fin runde med god stemning.
Dagens vinner ble Morten Angell Braaten som fortsatt halter rundt på et vondt kne. Han vant runden med 56 kast som er -6 i forhold til par på banen. Eskil Elness gikk runden på 59 (-3). Tredjeplassen tok Bjørn-Erik Johansen fra Ekeberg frisbeeklubb med en runde på 60 (-2).

Som seg hør og bør hadde vi også denne mandagen CTP og den gikk til Bjørn-Erik – gratulerer.
Ukesgolf – serierunde 15

Postet av Bærum frisbeeklubb den 15. Aug 2016

Roar Kjos-Wenjum

Nok en ny mandag. 11 frisbeespillere møtte til ukesgolfen. Gledelig å se mange andre bruke banen, flere grupper gikk rundt å kastet i dag.

Vi må ønske Roar Kjos-Wenjum velkommen som nytt medlem i klubben.
Ikke nok med det, – han forbedret spillet sitt med 19 kast fra første runde på Rud som var 1. august og gikk en fabelaktig runde på 54 i dag noe som er -8.
Ikke nok med det,
 – han vant like godt hele ukesgolfen i dag.
Ikke nok med det, – han tok jammen med seg CTP potten og kunne unne seg en pølse og en is på vei hjem.

Gratulerer til Roar :)

ACE-potten fortsetter å vokse og er nå på 1840 kroner.
Godt spilt alle som møtte, noen av oss sees i helgen under NC på Hamar, resten av oss sees nok neste mandag kl. 18.00.


Vinner av ukesgolfen 15. august 2016 - Roar Kjos-Wenjum
Ukesgolf – serierunde 15

Postet av Bærum frisbeeklubb den 15. Aug 2016

Nok en ny mandag. 11 frisbeespillere møtte til ukesgolfen. Gledelig å se mange andre bruke banen, flere grupper gikk rundt å kastet i dag.

Vi må ønske Roar Kjos-Wenjum velkommen som nytt medlem i klubben.
Ikke nok med det, – han forbedret spillet sitt med 19 kast fra første runde på Rud som var 1. august og gikk en fabelaktig runde på 54 i dag noe som er -8.
Ikke nok med det,
 – han vant like godt hele ukesgolfen i dag.
Ikke nok med det, – han tok jammen med seg CTP potten og kunne unne seg en pølse og en is på vei hjem.

Gratulerer til Roar :)

ACE-potten fortsetter å vokse og er nå på 1840 kroner.
Godt spilt alle som møtte, noen av oss sees i helgen under NC på Hamar, resten av oss sees nok neste mandag kl. 18.00.

Vinner av ukesgolfen 15. august 2016 - Roar Kjos-Wenjum
Ukesgolf – serierunde 14

Postet av Bærum frisbeeklubb den 10. Aug 2016

Morten Angell Bråthen - vinner av ukesgolfen

Velkommen tilbake fra sommerferie. Mandag 8. august ble vi 12 stk. på ukesgolfen i et heller ustabilt vær, men som så ofte før, vi hadde opphold.

Morten Angell Braaten ble den beste spilleren med en runde på 59 som er -3 på banen og det med et dårlig kne. Vi håper resultatene av prøvene viser at det ikke er for galt, så du får mulighet til å gede oss med ditt nærvær ut sesongen. Gratulerer Morten med seier på ukesgolfen.


CTP ble vunnet av Morten Løvbugt, som nå har mange runder med Ace og CTP penger i sekken. Ace-potten vokser stadig og er nå på 1740 klingende mynt.
Ukesgolf – Serierunde 12

Postet av Bærum frisbeeklubb den 28. Jun 2016

Samling bilder fra ukesgolfen 27. juni 2016

Så var siste offisielle ukesgolf unnagjort før ferien. Seks spillere kjempet om beste teknikk, ACE pott og CTP. Vinner ble igjen Eskil på en god 57 runde i ganske sterk vind. Eskil toppet ukesgolfen med noen klingende mynt i lomma etter CTP. Gratulerer Eskil.

Som nevnt over tar vi nå sommerferie på Rud. Første ukesgolf etter sommerferien og neste tellende runde for sammenlagtseieren vil bli mandag 8. august. Vi ønsker de som har stilt opp på Rud og alle som ikke har stilt opp en riktig god sommer og håper å se mange av dere etter ferien.
Ukesgolf – serierunde 11

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Jun 2016

Simen og Morten

Utrolig nok, det regnet på Rud i dag!
Tre spillere trosset regnværet og fullførte en golfrunde på 20 hull, i plaskende regnvær og en del vind. Vi er imponert for innsatsen.

Morten trakk det lengste strået og vant ukesgolfen forran Simen i shorts (skikkelig tøffing) og Svein dannet baktroppen.
Ukesgolf – serierunde 10

Postet av Bærum frisbeeklubb den 13. Jun 2016

Spillere og vinner av ukesgolf nr 10 - Svein Bjerke

Ny ukesgolf i herlig sommervær. Kun 6 spillere var med, om det var varmen eller fotballen som holdt folket hjemme vites ikke. Det mest strålende i dag var at alle rulleskiløperne også glimret med sitt fravær, så i dag hadde vi Rud for oss selv.

Svært hyggelig med to staute gutter fra Oslo som kom for å være med å leke på dagens ukesgolf: Simen Dyb Berg og Sondre Dyb Berg. Eskil måtte sveive i gang EL-bilen og stikke hjemmover før vi fikk tatt bilde.

Skikkelig morro at Svein endelig klarte å gå under par og også ble ukens vinner. Gratulerer Svein.
Ukesgolf – serierunde 9

Postet av Bærum frisbeeklubb den 7. Jun 2016

Småbilder fra 6. juni

Nok en ukesgolf på Rud. Vi startet senere på grunn av påmeldingen til Hamar Open, oppstarten var derfor kl. 19.00. Ni spillere stilte. Som så ofte var Ola Kolle med denne mandagen, noe vi syntes er særs hyggelig. Øystein og Stig dukket også opp. Ekstra gøy var det jo at Stig tok sin første ukesgolf på Rud denne mandagen. Øystein knuste forrige banerekord og gikk en runde på -13. Par på runden er 62. Vi gratulerer Øystein med banerekord og seier.

Mens gutta spilte frisbeegolf, tok Mona en runde rundt for å rydde opp stein og jord etter dugnaden i helgen. Nå er banen ferdig, så langt.

Etter runden tok vi som vanlig CTP. Christian Nitter vant denne og reiste hjem med hele 80 klingende mynt i lomma.

ACE potten fortsetter å vokse og er nå på hele 1550 kroner.
Dugnad skilting av frisbeebanen

Postet av Bærum frisbeeklubb den 4. Jun 2016

4. juni 2016 kl. 10.00 var arbeidet i gang med å få på plass skiltingen på banen. Dagen er varm og varmere blir det når tungt arbeid skal gjøres. Alle var på plass med utstyr og rå muskelkraft til avtalt tid.
Hull ble gravd, fundament ble satt og skilter montert. En fantastisk innsatsvilje blant dugnadsgjengen.

Takk til:
Eskil Elness
Christian Nitter
Morten Bråthen
Daniel Tokerud
Svein Bjerke
Jonas Austli

Eskil graver hull til fundamentet hull 1

 Montering av opplysningsskilt

Morten og Eskil graver hull til teesign hull 1 Bilde tatt ved hull en og dugnadsgjengen
Ukesgolf – serierunde 8

Postet av Bærum frisbeeklubb den 30. Mai 2016

20160530_192841

Som seg hør og bør var det godt vær i dag også. Bilen viste 21,5 grader. 9 spillere var med på ukesgolfen i dag. Som så ofte: Ola Kolle var med på å sette preg denne mandagen også, noe vil syntes er særs hyggelig. Vinner denne mandagen var igjen Eskil på 57. To kast bak han kom Jonathan og Ola på 59.

Vi gratulerer igjen!
Ukesgolf – Serierunde 7 – Bærum Frisbeeklubb

Postet av Bærum frisbeeklubb den 24. Mai 2016

Eskil vinner av mandagsgolfen 23. mail 2016

Så var en ny runde ukesgolf avholdt på Rud. Ingen besøkende fra andre klubber denne mandagen, kanskje ikke så rart når man så være som var tidligere på dagen. Under ukesgolfen sluttet det imidlertid å regne.

Eskil vant med to kast på Jonas.
Ace potter fortsetter å vokse og er nå på 1380 kroner.