Innetrening på Rud onsdager

Postet av Bærum frisbeeklubb den 23. Okt 2023

Vi har nå fått tildelt treningstid i Bærum Idrettspark/Friidrettshall for sesongen 2023/2024.

Treningstiden blir onsdager kl. 21-22.30 (ja, det er litt sent...) Unntaket er 6.desember og romjul, da er det stengt.

Første treningsdag er allerede neste uke, 1.november. Treningen er åpen for alle klubbens medlemmer. Her kan vi sosialisere, lære av hverandre, terpe på teknikk eller være med på putteliga. Velkommen!
3 Kommentarer

Aviar3 og Destroyer - nye klubbdisker

Postet av Bærum frisbeeklubb den 29. Sep 2023

Vi har fått ny forsyning av klubbdisker. Nå har vi bestilt Teebird i rosa, Hawkeye i blå og to nye; Aviar3 og Destroyer, begge i hvit. Se også tidligere innlegg Nye klubbdisker. Dersom du ikke har fått klubbdisk i år er det mulighet for utlevering i forbindelse med klubbmesterskapet i morgen. Og har du kastet bort den du fikk, har du mulighet til å kjøpe en ny!
Klubbmesterskapet

Postet av Bærum frisbeeklubb den 28. Sep 2023

Hei, det har blitt en ledig plass til klubbmesterskapet på lørdag. Været blir herlig og du får spille en ny layout. Hvem blir den heldige som kaprer den siste ledige plassen?


2 Kommentarer

Sammenlagtvinnerne kåres i morgen!

Postet av Bærum frisbeeklubb den 18. Sep 2023

Årets siste ukesgolf vil avgjøre hvem som går av med sammenlagtseieren i MPO. Det er de syv beste rundene av alle tyve som teller i sammenlagttabellen. De fem som leder MPO er i følgende rekkefølge: Daniel, Jørn Ivar, Bård, Marius og Henrik. De har alle en mulighet til å dra seieren i land. I de andre to klassene er det ikke like spennende, der har Maja i FPO allerede prikket inn syv seiere og kan ikke tas igjen. Kristian vil vinne sammenlagt i juniorklassen. Vi har flotte disker i premie til de tre beste i hver klasse såfremt du har deltatt på minst tre ukesgolfer i løpet av sesongen. Vi ses vel i morgen? https://discgolfmetrix.com/2520952
Jentiaden på Kalvøya

Postet av Bærum frisbeeklubb den 8. Sep 2023

Forrige uke ga noen av klubbens medlemmer denne spreke gjengen en innføring i frisbeegolf. Ingen visste hva de gikk til, men det gikk strålende og de tok utfordringen på strak arm. Flinke ble de også, på kort tid! 
Søknad om tilskudd

Postet av Bærum frisbeeklubb den 7. Sep 2023

Klubbstyret har vært på møte med kommunen om muligheter for å søke tilskudd til aktiviteter, utstyr og annet. Søknadsfristen er 1.oktober. Dersom noen av våre medlemmer ønsker å bidra i søknadsprosessen, eller bare har gode ideer, ta kontakt med oss!
Klubbavtale med We are discgolf

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Aug 2023

Lyst til å kjøpe denne litt billigere? Nå kan du det. Bærum frisbeeklubb har inngått en samarbeidsavtale med We are discgolf og du får derfor som medlem denne litt billigere. Se epost/appen for mer informasjon og kode.
Velkommen til alle nye medlemmer!

Postet av Bærum frisbeeklubb den 15. Aug 2023

Vi ønsker alle velkommen til Bærum frisbeeklubb, og er glade for å ha dere også med på laget! Medlem nummer 100 fikk i løpet av sommeren og hun heter Josefine. Vi håper å møte på alle en eller annen gang på ukesgolfen på Kalvøya, innetreningen på Rud om vinteren eller på klubbmesterskapet 30.september. Du har vel holdt av datoen? Ikke glem at alle som er medlem i 2023 får en klubbdisk, nye og gamle medlemmer. Send en melding i Idrettenonline-appen, fb eller på epost!
Årsbeste oppmøte på ukesgolfen

Postet av Bærum frisbeeklubb den 1. Aug 2023

Det var godt oppmøte på den 13. runden av sesongens ukesgolf. Hele 39 spillere fant veien til Kalvøya, hvorav 6 deltok i juniorklassen. I sammenlagtresultatet leder Jørn Ivar Hamre i MPO, Maja Erke i FPO, Oiva Koivisto i junior og Mille Tennmann i junior jenter, men ingenting er avgjort i noen av klassene, så her er det fortsatt bare å møte opp.

Ukesgolf Kalvøya (discgolfmetrix.com)
Krokhol Open

Postet av Bærum frisbeeklubb den 25. Jun 2023

Bærum frisbeeklubb stilte med både spillere, caddier og publikum på Krokhol Open i helga. Dette var tredje runde av årets Euro Tour og det var storfint besøk, både verdensmester, kjendiser og noen overmåtelige talentfulle unge finlendere, både i MPO og FPO. Alle resultatene finner du her: 

ET#3 Krokhol Open
Ny banerekord på ukesgolf

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Jun 2023

I dag ble Øysteins banerekord på ukesgolf-layouten slått med to kast av et av våre nyere medlemmer, Torjus Kjølsrød Berg. Vi gratulerer så mye med en super 1044-rated metrix-runde!

Torjus Kjølsrød Berg

 
NM på Årsøya

Postet av Bærum frisbeeklubb den 16. Jun 2023

Våre spillere er i gang på Årsøya. Følg med på klubbsiden på facebook for live oppdateringer!Vellykket fundraiser

Postet av Bærum frisbeeklubb den 23. Mai 2023

Tusen takk til alle som kom på ukesgolfen og til de som betalte selv om de ikke kunne komme! Det kom inn hele 2400 kroner som er betalt inn på Alexanders spleis.

Det meldes om god stemning og bra spill. I MPO tok Øystein Lund Carlsen seieren med en glimrende 1024-rated runde på -13 og dette er ny banerekord. Vinner av FPO ble Anna Marum som spilte sin beste runde så langt, på +11. Seieren i juniorklassen tok Jonas Lund Carlsen med -7. Vi gratulerer! 
Neste ukesgolf på Kalvøya blir fundraiser for Alexander

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Mai 2023

Siden en av klubbens stjernespillere skal delta i amatør-VM, ønsker klubben å arrangere en fundraiser for Alexander. Vi gjør litt ekstra ut av neste runde på Kalvøya og håper så mange som mulig vil bidra med en slant. Vi setter en påmeldingsavgift på 100 kr til ukesgolfen førstkommende tirsdag kl 18. Pengene vippses til Bærum frisbeeklubb ved påmelding og går uavkortet til Alexander. Etter runden vil det være premieutdeling i alle klasser. Dersom det blir en ace, har vi også ace-premie. Og i tillegg en uttrekkspremie mellom alle som blir igjen og ser på premieutdelingen. Kom og ta med en venn! Du kan også bidra på spleis og lese mer om Alexander og turen under i lenka under.


Hjelp Alexander til amatør VM I frisbeegolf I Illinois USA | Spleis fra SpareBank 1 
Discgolfmetrix

Postet av Bærum frisbeeklubb den 3. Mai 2023

Har du registrert deg som medlem i Bærum frisbeeklubb på Metrix? Hvis ikke, send en forespørsel via lenken:


https://discgolfmetrix.com/club/434

Sesongstart på Kalvøya

Postet av Bærum frisbeeklubb den 1. Mai 2023

Velkommen til sesongåpning på Kalvøya!

Ukesgolfen starter i morgen, tirsdag 2.mai. Lenke til påmelding før kl 17.30: Ukesgolf Kalvøya

Oppmøte senest 1745 ved hull 1 for informasjon og deling i grupper. Velkommen!

Vi anbefaler alle til å sette seg inn i reglene som gjelder for spilling. Stormkast – Bergen frisbeeklubb har laget noen superenkle og forenklede regler for diskgolf. Vi har også en litt mer utfyllende oppsummering på norsk for turneringsspill og regler i vedlagt pdf: Turneringsspill og regler for diskgolf 2023
Reisestøtte

Postet av Bærum frisbeeklubb den 19. Apr 2023

Klubben bidrar med reisestøtte til medlemmer som deltar på større turneringer innenlands og utenlands etter følgende retningslinjer bestemt på sist årsmøte:

Du kan få støtte til én turnering i løpet av sesongen.

Støtten for turneringer innenlands er 1500 kr og utenlands 2000 kr.

Turneringer som NC, NM, Euro Tour og European Open prioriteres. 

Støtten utbetales i etterkant.

Det er satt av totalt 20 000 kroner i løpet av sesongen + støtte til juniorer.

Send oss en melding i kontaktskjema på nettsiden hvis dette er aktuelt for deg i år.
Klubbtøy

Postet av Bærum frisbeeklubb den 18. Apr 2023

Bærum frisbeeklubb har avtale med Torshov sport om levering av klubbtøy. Du se kolleksjonen her: https://www.torshovsport.no/klubbservice/klubbkolleksjoner/sandvika/barum-frisbeeklubb

Du kan prøve og kjøpe i butikken eller bestille på nett. 
Nye klubbdisker

Postet av Bærum frisbeeklubb den 18. Apr 2023

Diskene er hentet og klare for nye eiere! Alle som er eller blir medlem av Bærum frisbeeklubb i 2023 skal få klubbdisk. Det er følgende disker fra Innova i star plast og maksvekt: Charger (13 5 -1 2), Teebird (7 5 0 2), Hawkeye (7 5 -1 1), Leopard (6 5 -2 1) og Mako3 (5 5 0 0). Vi deler ut diskene i forbindelse med ukesgolfene og klubbturen. Dersom du har spesielle ønsker om disk eller farge, kan du sende en melding i kontaktskjemaet på hjemmesiden vår så fordeler vi fortløpende ut fra ønsker - og registrert betalt medlemsskap, selvfølgelig!
Juniorsamling i Sandefjord 2023

Postet av Bærum frisbeeklubb den 24. Mar 2023

NAIF inviterer til juniorsamling i Sandefjord

FOR UNGDOM MELLOM 13-18 ÅR FRA ALLE DISKSSPORTKLUBBER I HELE NORGE

Dato for samling: 14. april til 16. april – PÅMELDINGSFRIST: 1.april

Sted: Sandefjord

Egenandel: 350 kr. per deltager

Juniorsamling Disksport April 2023 i Sandefjord (deltager.no)
NAIF Disksport seksjonsmøte 6.mars

Postet av Bærum frisbeeklubb den 24. Mar 2023

Her finner du protokollen fra siste møte i seksjon for Disksport under NAIF. Har du lyst til å bidra for sporten? Ta kontakt!

https://amerikanskeidretter.no/wp-content/uploads/Protokoll-seksjonsmote-Disksport-06.02.23.pdf
Nytt i 2023 - du registrerer lisensen selv i iSonen

Postet av Bærum frisbeeklubb den 17. Mar 2023

Hva er Forsikring/Lisens? 
Skal man delta i en NAIF-relatert aktivitet (samling, landslag) eller delta i seriespill (Norgescupen, NAIF diskgolf tour, Ultimateserien eller NM) må man løse konkurranselisens.  
Lisensen inneholder en forsikring som gir ekstra dekning dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse. Lisensen dekker ikke bare konkurranser, men er også for deg som ønsker en større trygghet og forsikring som dekker både egentrening og all disksportaktivitet.  
Tidligere gikk man gjennom klubben for å få utstedt lisens, men for diskgolf registreres og betales lisens nå direkte i iSonen av den enkelte utøver. Det finnes ulike typer lisenser, les mer på iSonen: Klikk HER for å kjøpe lisens for diskgolf.

Nye nettsider og medlemsadministrasjonsløsning

Postet av Bærum frisbeeklubb den 16. Mar 2023

Vi har nå byttet løsning for hjemmeside og medlemsadministrasjon. I den forbindelse sender vi om kort tid ut faktura for medlemsavgift til de som ikke har betalt for 2023. Dersom du nylig betalt, kan du se bort i fra dette.

Vi har også sendt ut invitasjon til å laste ned mobilappen. Ta kontakt dersom du ikke får logget inn, da kan det hende vi har registrert feil adresse på deg. 


NAIF inviterer til damesamling i Oslo

Postet av Bærum frisbeeklubb den 14. Mar 2023

NAIF inviterer til damesamlingen i 2023. Du kan lese mer her: https://amerikanskeidretter.no/damesamling-diskgolf/

Bærum frisbeeklubb ønsker å bidra til at flere damer finner sporten og kan utvikle seg. Derfor vil klubben dekke halve påmeldingsavgiften for damene i klubben som ønsker å delta. Ta kontakt hvis du har spørsmål!

For mer informasjon og påmelding, se: Invitasjon-damesaling-for-disksportutøvere-2023