Aviar3 og Destroyer - nye klubbdisker

Postet av Bærum frisbeeklubb den 29. Sep 2023

Vi har fått ny forsyning av klubbdisker. Nå har vi bestilt Teebird i rosa, Hawkeye i blå og to nye; Aviar3 og Destroyer, begge i hvit. Se også tidligere innlegg Nye klubbdisker. Dersom du ikke har fått klubbdisk i år er det mulighet for utlevering i forbindelse med klubbmesterskapet i morgen. Og har du kastet bort den du fikk, har du mulighet til å kjøpe en ny!




Klubbmesterskapet

Postet av Bærum frisbeeklubb den 28. Sep 2023

Hei, det har blitt en ledig plass til klubbmesterskapet på lørdag. Været blir herlig og du får spille en ny layout. Hvem blir den heldige som kaprer den siste ledige plassen?


2 Kommentarer

Sammenlagtvinnerne kåres i morgen!

Postet av Bærum frisbeeklubb den 18. Sep 2023

Årets siste ukesgolf vil avgjøre hvem som går av med sammenlagtseieren i MPO. Det er de syv beste rundene av alle tyve som teller i sammenlagttabellen. De fem som leder MPO er i følgende rekkefølge: Daniel, Jørn Ivar, Bård, Marius og Henrik. De har alle en mulighet til å dra seieren i land. I de andre to klassene er det ikke like spennende, der har Maja i FPO allerede prikket inn syv seiere og kan ikke tas igjen. Kristian vil vinne sammenlagt i juniorklassen. Vi har flotte disker i premie til de tre beste i hver klasse såfremt du har deltatt på minst tre ukesgolfer i løpet av sesongen. Vi ses vel i morgen? https://discgolfmetrix.com/2520952




Jentiaden på Kalvøya

Postet av Bærum frisbeeklubb den 8. Sep 2023

Forrige uke ga noen av klubbens medlemmer denne spreke gjengen en innføring i frisbeegolf. Ingen visste hva de gikk til, men det gikk strålende og de tok utfordringen på strak arm. Flinke ble de også, på kort tid! 




Søknad om tilskudd

Postet av Bærum frisbeeklubb den 7. Sep 2023

Klubbstyret har vært på møte med kommunen om muligheter for å søke tilskudd til aktiviteter, utstyr og annet. Søknadsfristen er 1.oktober. Dersom noen av våre medlemmer ønsker å bidra i søknadsprosessen, eller bare har gode ideer, ta kontakt med oss!