Reisebrev fra Eirin Brun

Postet av Bærum frisbeeklubb den 26. Okt 2022

Pargolf NM Gålå 2020

KONKURRANSEDAG 1 Forholdene fra treningsdager til første konkurransedag ble drastisk endret da vi våknet til et hvitt dekke på 15 cm +. Første runde spilte vi bestshot, hvor store deler av runden gikk med på spotting, leting og graving etter disker. Det snødde fra starten, gikk over til sludd, før det regnet og til slutt var oppholds. Med slike forhold varte runden i ca 5 timer. Vi spilte på +3 og lå på delt 2. plass 5 kast bak 1. plassen.

Mens vi ventet på å få avklart om vi skulle spille runde 2 eller om den ble avlyst pga lyset, dro vi tilbake til hytta for å spise, og skifte til tørre reine klær. Så kom beskjeden, det var bare å forberede seg på runde 2, alternate. Under den andre runden hadde vi bedre værforhold, og det var regnet bort noe snø. Dette var med på å gjøre runde lettere å gå, og vi ble raskere ferdig. Dette var en runde vi begge spilte bra, og vi hadde god flyt. Vi endte opp med å spille +6, samme som de på 1. plass og lå derfor fortsatt 5 kast bak 1. plass, og hadde skaffet oss en luke ned til 3. plass på 6 kast. Etter en dag med mye godt spill og en god flyt, avsluttet vi kvelden med å legge en «plan» for dag 2, tough shot.

KONKURRANSEDAG 2 Vi begynte på hull 16, og gikk i en flight med de på 1. palss. Vi var i modus, kommuniserte bra og etter 3 hull hadde vi tatt inn de 5 kastene vi lå bak, og lå plutselig på delt 1. plass. Vi to parene lå ganske jevnt hele veien, og det var ikke veldig mye som skilte oss. Vi blir liggende noen kast bak igjen etter hvert, og med få hull igjen og god klaring til de bak oss gir vi det et siste forsøk. Vi går på en blemme og da er det bare å slappe av, kose seg og nyte slutten på en lang og kald helg.

Etter å tatt min første NM medalje, er jeg veldig godt fornøyd med sølvmedaljen, selv om jeg gjerne skulle sett den hadde en mer gyllen farge.