Klubbavtale med We are discgolf

Postet av Bærum frisbeeklubb den 20. Aug 2023

Lyst til å kjøpe denne litt billigere? Nå kan du det. Bærum frisbeeklubb har inngått en samarbeidsavtale med We are discgolf og du får derfor som medlem denne litt billigere. Se epost/appen for mer informasjon og kode.Velkommen til alle nye medlemmer!

Postet av Bærum frisbeeklubb den 15. Aug 2023

Vi ønsker alle velkommen til Bærum frisbeeklubb, og er glade for å ha dere også med på laget! Medlem nummer 100 fikk i løpet av sommeren og hun heter Josefine. Vi håper å møte på alle en eller annen gang på ukesgolfen på Kalvøya, innetreningen på Rud om vinteren eller på klubbmesterskapet 30.september. Du har vel holdt av datoen? Ikke glem at alle som er medlem i 2023 får en klubbdisk, nye og gamle medlemmer. Send en melding i Idrettenonline-appen, fb eller på epost!Årsbeste oppmøte på ukesgolfen

Postet av Bærum frisbeeklubb den 1. Aug 2023

Det var godt oppmøte på den 13. runden av sesongens ukesgolf. Hele 39 spillere fant veien til Kalvøya, hvorav 6 deltok i juniorklassen. I sammenlagtresultatet leder Jørn Ivar Hamre i MPO, Maja Erke i FPO, Oiva Koivisto i junior og Mille Tennmann i junior jenter, men ingenting er avgjort i noen av klassene, så her er det fortsatt bare å møte opp.

Ukesgolf Kalvøya (discgolfmetrix.com)