Juniorsamling i Sandefjord 2023

Postet av Bærum frisbeeklubb den 24. Mar 2023

NAIF inviterer til juniorsamling i Sandefjord

FOR UNGDOM MELLOM 13-18 ÅR FRA ALLE DISKSSPORTKLUBBER I HELE NORGE

Dato for samling: 14. april til 16. april – PÅMELDINGSFRIST: 1.april

Sted: Sandefjord

Egenandel: 350 kr. per deltager

Juniorsamling Disksport April 2023 i Sandefjord (deltager.no)NAIF Disksport seksjonsmøte 6.mars

Postet av Bærum frisbeeklubb den 24. Mar 2023

Her finner du protokollen fra siste møte i seksjon for Disksport under NAIF. Har du lyst til å bidra for sporten? Ta kontakt!

https://amerikanskeidretter.no/wp-content/uploads/Protokoll-seksjonsmote-Disksport-06.02.23.pdfNytt i 2023 - du registrerer lisensen selv i iSonen

Postet av Bærum frisbeeklubb den 17. Mar 2023

Hva er Forsikring/Lisens? 
Skal man delta i en NAIF-relatert aktivitet (samling, landslag) eller delta i seriespill (Norgescupen, NAIF diskgolf tour, Ultimateserien eller NM) må man løse konkurranselisens.  
Lisensen inneholder en forsikring som gir ekstra dekning dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse. Lisensen dekker ikke bare konkurranser, men er også for deg som ønsker en større trygghet og forsikring som dekker både egentrening og all disksportaktivitet.  
Tidligere gikk man gjennom klubben for å få utstedt lisens, men for diskgolf registreres og betales lisens nå direkte i iSonen av den enkelte utøver. Det finnes ulike typer lisenser, les mer på iSonen: Klikk HER for å kjøpe lisens for diskgolf.
Nye nettsider og medlemsadministrasjonsløsning

Postet av Bærum frisbeeklubb den 16. Mar 2023

Vi har nå byttet løsning for hjemmeside og medlemsadministrasjon. I den forbindelse sender vi om kort tid ut faktura for medlemsavgift til de som ikke har betalt for 2023. Dersom du nylig betalt, kan du se bort i fra dette.

Vi har også sendt ut invitasjon til å laste ned mobilappen. Ta kontakt dersom du ikke får logget inn, da kan det hende vi har registrert feil adresse på deg. 

NAIF inviterer til damesamling i Oslo

Postet av Bærum frisbeeklubb den 14. Mar 2023

NAIF inviterer til damesamlingen i 2023. Du kan lese mer her: https://amerikanskeidretter.no/damesamling-diskgolf/

Bærum frisbeeklubb ønsker å bidra til at flere damer finner sporten og kan utvikle seg. Derfor vil klubben dekke halve påmeldingsavgiften for damene i klubben som ønsker å delta. Ta kontakt hvis du har spørsmål!

For mer informasjon og påmelding, se: Invitasjon-damesaling-for-disksportutøvere-2023