Klubbtur til Uspastorp og Ale i Sverige 5.-7. mai 2023

Klubbtur til Uspastorp og Ale i Sverige 5.-7. mai 2023


Arrangør: Bærum frisbeeklubb
Påmeldingsfrist: 04.04.2023 23:00

Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 658,83 inkl. avgifter

Kjære medlemmer av Bærum frisbeeklubb!

Vi inviterer til klubbtur til Uspastorp og Ale i Sverige første helga i mai. Dette blir gøy, så meld deg på og sikre deg plass!

Overnatting: Uspastorp Konferens & Äventyrscenter

Vandrerhjem, delte dusjer, toaletter og kjøkken. Det er ingen enerom. Ønsker du litt mer luksuriøs eller annen overnatting, må du besørge dette selv.

I tillegg er det vinterhage vi disponerer som fellesareal for oss selv. Her er det plass til 20 innendørs, det finnes peis og kjøleskap samt grill utenfor. Her kan man drikke medbrakt.

Mat: Vi planlegger grillings fredags kveld. Klubbkomiteen kjøper inn litt grillmat, men ta gjerne med dine egne favoritter. Klubben spanderer felles frokost lørdag og søndag morgen, samt middag lørdag kveld. De har servering, hvilket hver enkelt selv må dekke.

Transport til og fra: Ca 310 km, 3,5 t med bil. Medlemmene må selv dekke reisen og vi oppfordrer til samkjøring. Vi ønsker oversikt over hvem som kjører egen bil og hvem som evt har plass til flere i bilen.

Påmeldingsfrist 4.april 2023. Det er begrenset antall plasser, så sikre deg plass så fort som mulig!

Egenandel: 675 kr som betales ved påmelding.

Klubben dekker dagskort på Uspastorp på lørdag og én runde på Ale på søndag, overnatting på Uspastorp, frokost lørdag og søndag, middag lørdag, leie av vinterhagen.

Banene

Uspastorp discgolf - Udisc

Ale Disc Golf Center - Udisc Hvit bane - Udisc Gul bane - Udisc Blå bane

Program

Fredag 5.mai: Vi kommer til forskjellig tid og folk vil kanskje spille banene før vi samles på kvelden i Uterummet/vinterhagen til grilling, sosialt samvær med bli-kjent quiz. Når det mørkner kan de aller ivrigste spille en runde glow golf.

Lørdag 6.mai: Felles frokost, golfing her og der som hver enkelt ønsker, felles middag på kvelden, pargolfturnering på Uspastorp etter middag. Parene blir sammensatt av klubbturkomiteen slik at ratingsnittet blir mest mulig likt. Premieutdeling etterpå. Sosialt samvær i Uterummet/vinterhagen med banjo, pikkolofløyte, diktlesning og medbrakt dersom noen skulle ønske det. Vi er åpen for annen underholdning. Og ta gjerne med banjo, dikt og pikkolofløyte.

Søndag 7.mai: Felles frokost, CTP-konkurranse, utsjekking. Golfing her og der som hver enkelt ønsker, men klubben sponser én runde på Ale, denne setter vi opp som en konkurranse. Hjemreise.


Hilsen klubbturkomiteen:

Maja Gran Erke, Torbjørn Jessen, Thomas Pedersen, Andreas Nilsen og Lasse Anthonisen


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.